Min reklamehistorie – Lærdomme Lært

Men sjansene er at innehaver av den faktiske varen du markedsfører, gjør en god opt-in form bare venter på å ta tak i besøkendes navn og e-postadresse, og han (eller hun) vil følge opp og gjøre salg.

Jim, symptomatisk bedriftseierklient av meg, selger små skilt, en eller to før du starter. Han tilbrakte en involverende tid som tok imot søvn for en $ 24.95 indikere. Knapt verdt sitt arbeid. Da jeg først nærmet ham, er ikke Golden Egg og Golden Goose sneakers utvalg noen små skritt. Med tiden var eiendomsbedrifter der han kunne flytte 12 skilt til hver av 20-30 eiendomsmeglere i ett salg. Ett trinn i lokaliseringsretning. Men var ikke overbevist om at vi det gyldne egget der. Vi var absolutt Goose egger et dusin eller så egg for oss, likevel eggene var bare ikke så verdifulle.

Tilbring et øyeblikk å finne et problem du er lidenskapelig om og vil skrive korte blogginnlegg / oppføringer på det. Bli vant til å skrive hver dag og deretter øke nummeret du legger inn. Øk volumet av ord sørg for at Golden Goose Shop de kan brukes til en god artikkel og. Ta en bit om gangen, hvorfor du burde forstå det du kunne ha skrevet mange artikler.

Jeg vil foreslå JARS-systemet til alle som ønsker å få mest mulig ut av pengene sine. Hvis du leter etter en enkel måte, kan du gjøre mer nøyaktig hva du allerede har, da ta dette systemet.

Ironisk nok er hans leietakere praktisk talt sammenlignbare med folk som politikerne og aktivistene anser “trengende”. Så nå tar regjeringen noe mer $ 20 30 dager ut til lommene sammen med “skatt rundt utleier”. Hvis leietaker er på et hjelpeprogram, kan de få litt på pengene tilbake. Selvfølgelig vil beløpet de kommer tilbake igjen eduseres av utgifter og administrative kostnader for regjeringen til å samle inn, kontrollere og distribuere inntekter. Så hvem virkelig betalte for denne skatten? Eieren? Nei, i mål er det vanligvis folk – du og meg.

Fra dag ett til i dag har jeg behandlet isse pengene, da dette ikke er min til å berøre. Jeg får mine kvartalsvise setninger som viser meg min balanse og interesse (jeg elsker denne fasetten!). Annet enn det har jeg ikke inntatt noe. Den følelsesmessige belønningen og økningen til selvtillit var nylig fantastisk. Undervurder ikke kraften til å føle deg bra. Å se på noe du bygger, gir deg den gode tilliten til å se på risikerer noen andre områder du har.

Basert på tidligere gode erfaringer er jeg allerede en anske god spiller som gjør det mulig for deg å bli en “god” eller “flott” spiller på en ganske kort periode. Å bli god på denne appen vil være enkel fordi jeg er en naturlig. Jeg trenger ikke funksjon med så vanskelig å forbedre som min venn vil, fordi jeg allerede kan slå dem.